O Arenteiro pode co Bilbao Atletic e co árbitro e logra o primeiro triunfo da tempada na 1ª Federación

15, Setembro 2024

Triunfo á heroica dos verdes, que xogaron durante unha hora en inferioridade por expulsión de Joao Dias, decretada polo árbitro asturiano García Riesgo, que está empeñado en ser protagonista e montar o seu propio show en Espiñedo, donde en 3 partidos mostrou ao Arenteiro 14 cartóns amarelos e 5 vermellos, un bo record.

Porque un árbitro pode equivocarse, faltaría maís, todos os actores  que participan nun partido de fútbol poden errar, pero o que non debería permitírselle a un arbitro é que sexa arbitrario, que non aplique a mesma lei por igual aos dous equipos.

Ata a expulsión, cando corría o minuto 30 de xogo, o Arenteiro estaba sendo moi superior aos leonciños do Bilbao Atletic, quedando en inferioridade, con tanto partido por diante e cunha arbitraxe asi, pintaban bastos.

O partido igualouse primeiro, e por momentos os vascos amenazaron a portería de Diego, pero o Arenteiro non perdeu a fe, incluso cando tivo que abandonar o terreo de xogo Nacho Ramón 7 minutos despóis de que entrase no descanso para sustituir a Diego Gómez.

Raúl Jardiel moveu o equipo e a receta tivo recompensa, Enol marcou un gran gol tras asistencia de Jordan, e colorín coloarado, 1-0 e aguantar ata o final, e pensar xa na Ponferradina.