O Arenteiro, que mereceu máis, regresa de Aragón coa primeira derrota da nova tempada na Primera Federación Versus e-Learning

25, Agosto 2024

O técnico zaragozano do Arenteiro, Raúl Jardiel, non pudo ser profeta na súa terra e os verdes non poideron puntuar nun partido que inclinou ao seu favor na primeira parte a SD Tarazona con dous detalles ante un Arenteiro que non perdeu a compostura e fixo méritos para, polo menos, o empate.

Excesivo castigo o 2-0 co que rematou a primeira parte polo que estaba a verse sobre o terreo de xogo, con máxima rendabilidade no seu xogo ofensivo, o que non acertaba a rentabilizar o Arenteiro. Na segunda metade os verdes sairon convencidos de que podían remontar o marcador, e Nacho Ramón culminou de cabeza unha boa xogada de Diego Gómez para meterse de cheo no partido, cando corría o minuto 13 desta segunda metade.

Apenas unhos minutos despóis do gol, o mesmo Nacho Ramón a piques estivo de empatar, e de ahí ao final seguíu a intentalo un Arenteiro que xa no desconto tivo a ocasión máis clara para logralo, pero o remate de Marquitos foise fora cando xa se cantaba o gol nos bares do Carballiño que estaban a seguir a retransmisión televisiva.