O Arenteiro volve perder fora de Espiñedo un ano despois, tras caer 1-0 en Zamora

30, Abril 2023

Xustamente un ano despois o Arenteiro volve perder un partido lonxe do Carballiño, non o facía desde o 30 de abril de 2022, tivo que pasar un ano, e aconteceu neste 30 de abril de 2023 no estadio da Ruta da Prata de Zamora por un solitario gol marcado polos locais no minuto 13 de partido.

O Zamora saíu mellor de inicio e logrou adiantarse no marcador aínda cando o Arenteiro trataba de asentarse no partido, tras encaixar o gol os verdes foron indo a máis e xa no último cuarto da primeira parte impoñían o seu dominio no terreo de xogo, asi continuou tamén na segunda parte ante un Zamora que se atrincherou atrás conservando un resultado que lle da vida e buscando resolver á contra. Nos últimos minutos o Arenteiro apretou o acelerador en busca do empate ata o pitido final, pero o Zamora pudo conservar o 1-0 no marcador.