O Carballiño presenta a "Ruta das tapas de primavera" os 3 próximos venres deste mes de abril.
Será en horario tarde-noite nos venres dias 12, 19 e 26 deste mes de abril no que andamos cando teñamos ocasión de participar nunha nova entrega da Ruta das tapas do Carballiño, desta vez edición primavera 2024.
Por 3 euros, seis locais da hostalaría local ofrecerán as súas creacións culinarias, unha iniciativa impulsada pola concellería de turismo do Carballiño, e na que ademáis poderémos gañar bos premios.
"Rollitos de primavera", ensalada templada de gulas con aguacate e fresas, salpicón de marisco , tallarines con langostinos e tostones de plátano, polbo en tempura con puré de patacas, ou unha tosta de queixo da Arzua con piquillo confitado e anchoa, son algunhas das exquisiteces que poderémos degustar nesta ruta gastrónomica da que participan O Pituxo, Soldado, O Caserío, Praza viños e tapas, Fuchela e Ernesto Patio Bar.