Unha parte para cada equipo e reparto de puntos entre Arenteiro e Celta-B, no partido que despide a tempada en Espiñedo.

18, Maio 2024

Extraordinario ambiente en Espiñedo para baixar o telón á histórica e exitosa estrea do Arenteiro na 1ª RFEF cun partido no que os celtiñas foron mellores na primeira metade logrando chegar con vantaxe no marcador ao descanso, pero na segunda parte cambiou o guión e o Arenteiro mereceu e conseguíu o empate cun gran gol de Javi Moreno.

Con este resultado, asi como o empate de Unionistas de Salamanca co Rayo Majadahonda, o Arenteiro xogaráse toda a unha carta o próximo sábado ás 19:00 horas no estadio Reina Sofía ante o equipo unionista, ambos desputaránse un posto na próxima edición da Copa do Rei. O equipo de Salamanca aventaxa en 3 puntos ao Arenteiro, que polo tanto só lle vale gañar para recuperar o séptimo posto que da dereito a xogar o torneo copeiro a tempada 2024-2025.

Pase o que pase en Salamanca, a tempada é de sobresaínte para un equipo como o Arenteiro, un recén ascendido e cun dos orzamentos máis modestos entre os 20 equipos da categoria.