Desenrolado por coroa.es
Quero dicir en primeiro lugar que este non é unha crítica a hostelería en xeral. Sei que este sector o está a pasar moi mal dende fai case un ano, e que toda axuda é pouca para que cando esto pase poidan volver a ser a forza do Carballiño, e de tantos lugares de Galicia e España. Pero me gustaría preguntar sobre as macro-terrazas que estamos vendo estos días no Carballiño, que son directamente carpas. E a miña preocupación non é que non se poida pasar, nin que queden bonitas u feas, nin que sexa xusto para o resto da xente unha ocupación asi da vía pública. Como digo, creo que estamos en tempos excepcionais e que se debe permitir si con eso conseguimos que unha familia, que un negocio non se arruine. Pero o que si me preocupa das terrazas e o efecto que esto ten sobre a propagación da COVID. É dicir, a lei permite polo momento servir en terrazas por que hai más distancia e están máis ventiladas, o que reduce os contaxios. Pero si convertemos as terrazas en galpóns e metemos un montón de mesas dentro, ¿non estamos no mesmo? É ben certo que feita a lei, feita a trampa. Pero por favor, que esas trampas non perxudiquen a saude de todos.
Ligazóns
[1] https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//copecarballino.es/denunciacidada/terrazas-do-carballino-en-tempos-de-covid
[2] https://twitter.com/home?status=http%3A//copecarballino.es/denunciacidada/terrazas-do-carballino-en-tempos-de-covid
[3] whatsapp://send?text=As terrazas do Carballiño en tempos de COVID http://copecarballino.es/denunciacidada/terrazas-do-carballino-en-tempos-de-covid
[4] https://copecarballino.es/print/55314