Desenrolado por coroa.es
O restaurante Casa D´Paco, no 73 Warwick Street de Newark (condado de Essex; New Jersey), acolleu un show de cocina especializado en pulpo da man do pulpeiro de Arcos-O Carballiño Paco Gómez e o chef Anxo Trives, destacados membros da asociación Amigos da Cociña Galega, que estes días participan nun encontro gastronómico a celebrar en diferentes puntos dos Estados Unidos para promocionar a gastronomía galega.
Unha iniciativa que conta co apoio da Deputación de Ourense. A este primeiro encontró acudiron líderes empresariais da comunidade e recoñecidos influencers dos Estados Unidos.
Ligazóns
[1] https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//copecarballino.es/novas/o-pulpo-triunfa-en-usa-da-man-do-pulpeiro-carballines-paco-gomez-e-o-chef-anxo-trives-da
[2] https://twitter.com/home?status=http%3A//copecarballino.es/novas/o-pulpo-triunfa-en-usa-da-man-do-pulpeiro-carballines-paco-gomez-e-o-chef-anxo-trives-da
[3] whatsapp://send?text=O pulpo triunfa en USA da man do pulpeiro carballiñés Paco Gómez e o chef Anxo Trives, da asociación Amigos da Cociña Galega, ante empresarios e influencers gastronómicos. http://copecarballino.es/novas/o-pulpo-triunfa-en-usa-da-man-do-pulpeiro-carballines-paco-gomez-e-o-chef-anxo-trives-da
[4] https://copecarballino.es/print/63916