Desenrolado por coroa.es
Dous productores de mel do concello de Boborás consiguen o recoñecemento entre os mellores meles de Galicia, no certamen anual das catas dos queixos e meles de Galicia, correspondente a este ano 2024 no que andamos, que ven de outorgar a Consellería do Medio Rural da Xunta de Galicia.
Ademáis de recoñecer os productos das diferentes Denominacións de Orixe Protexida e Indicacións Xeográfica Protexida, este ano introducíuse unha nova categoria, a que acolle a aquelas marcas adheridas ao selo de Artesanía Alimentaria.
Na cata de meles presentáronse 65 mostras, e e novo, entre os mellores meles de Galicia volve estar "Doce Bágoa " a marca de Terras de Boborás, de Johnny Trigás e ubicada en Cameixa, que desta vez consigue o "Ouro", no apartado de Artesanía Alimentaria de Galicia.
Ademáis, tamén conseguíu a "Prata" da Asociación Galega de Apicultura o productor de Feás, Franscisco Janeiro Labandeira, premiando neste caso o seu mel de castiñeiro.
Ligazóns
[1] https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//copecarballino.es/novas/os-meles-terras-de-boboras-de-johnny-trigas-e-franscisco-janeiro-de-feas-premiados-entre-os
[2] https://twitter.com/home?status=http%3A//copecarballino.es/novas/os-meles-terras-de-boboras-de-johnny-trigas-e-franscisco-janeiro-de-feas-premiados-entre-os
[3] whatsapp://send?text=Os meles
[4] https://copecarballino.es/print/67970