Desenrolado por coroa.es
Adeus ás exquisitas e únicas "puntillas" de chipirón da Cubana, adeus a tantas e tantas exquisiteces da súa cociña tradional, ao cordeiro asado, as carnes, os peixes frescos, as súas larpeiradas, adeus a unha cociña que gardaba a esencia dunha casa de comidas de sempre, adeus a tantas horas de mesa compartida e animadas sobremesas, adeus a 85 anos de historia gastronómica e historia do Carballiño.
Pechou "La Cubana", unha historia de restaurante familiar de tres xeneracións, sendo un referente na hostalaría local desde a súa apertura en 1939, por eso era a casa de comidas máis antiga do Carballiño aberta ata este ano 2024 cando apaga os fogóns.
Despídense comunicando que "pechamos de forma permanente e queremos agradecer aos nosos clientes e grandes amigos por todos estos anos de confianza e momentos felices, cerramos esta etapa co corazón cheo e orgullosos do noso traballo".
No PODCATS de COPE O Carballiño podes escoitar a historia de "LA CUBANA" contada por Loli Ameijeiras, terceira xeneración desta saga da restauración carballiñesa.
Ligazóns
[1] https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//copecarballino.es/novas/pecha-la-cubana-despois-de-85-anos-sendo-un-referente-na-gastronomia-do-carballino-escoita
[2] https://twitter.com/home?status=http%3A//copecarballino.es/novas/pecha-la-cubana-despois-de-85-anos-sendo-un-referente-na-gastronomia-do-carballino-escoita
[3] whatsapp://send?text=Pecha
[4] http://copecarballino.es/print/64948