Copecarballiño.es
Publicado en Copecarballiño.es (http://copecarballino.es)

Inicio > O Carballiño, presente no Foro Mundial "San Sebastián Gastronomika", no que foi invitado César Álvarez de "Fuchela".

9, Outubro 2024 Cope Carballiño [1] [2] [3] [4]

O Carballiño estivo presente na edición 2024 deste prestixioso foro gastrómico de nivel mundial, que se ven celebrando esta semana e que acolleu este pasado martes dia 8 a presenza do pulpeiro Cësar Álvarez, de restaurante Fuchela.

O carballliñés foi un dos participantes no "Foro de Tabernas e Taberneiros-el producto como emblema" no que falou da tradición pulpeira do Carballiño, achegou a súa experiencia profesional, e compartiu mesa redonda con  Francisco Martín de Bar FM de Granada, Carlos Castelló de Piripi de Alicante e Miguel Ángel Jimenez de La Catapa de Madrid.

 

Desenrolado por coroa.es


URL fonte:http://copecarballino.es/novas/o-carballino-presente-no-foro-mundial-san-sebastian-gastronomika-no-que-foi-invitado-cesar

Ligazóns
[1] https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A//copecarballino.es/novas/o-carballino-presente-no-foro-mundial-san-sebastian-gastronomika-no-que-foi-invitado-cesar [2] https://twitter.com/home?status=http%3A//copecarballino.es/novas/o-carballino-presente-no-foro-mundial-san-sebastian-gastronomika-no-que-foi-invitado-cesar [3] whatsapp://send?text=O Carballiño, presente no Foro Mundial [4] http://copecarballino.es/print/67562