Céltiga CF 2-1 CD Arenteiro

20, Marzo 2016

Non pudo ser, o Arenteiro aguantou bastante ben na súa visita ao Céltiga durante a primeira parte, tras a que se foi ao descanso co 0-0 inicial. Pero ao inicio da segunda metade -minuto 48- o equipo insular conseguíu marcar o seu primeiro gol, que lle díu alas e obrigou ao Arenteiro a arriscar algo máis do que o fixera ata o momento.

Aos 66 minutos de xogo chegou o segundo gol dos locais, que parecía sentenciar o partido, ao que daría emoción no tramo final o gol de Esteban no minuto 85 para o Arenteiro. Aínda quedaba tempo. pero o equipo da Illa de Arousa soubo aguantar o resultado favorable, vital para as súas aspiracións de ascenso á terceira división.

CD Arenteiro: Pachi, Vilachá, Aitor, V. Gallego, Pana, Dafonte, Bardelás, Dani González, Sanginés, Vitti e Marcos Castro. Tamén xogaron Dani Vázquez, Martín Pérez, Maxi e Esteban.

O Xoves Santo, partido de Copa en Espiñedo ante o Allariz

Este xoves dia 24 de marzo, Xoves santo, xógase en Espiñedo ( 17:30 horas ) o partido de ida de cuartos de final da Copa Deputación, torneo no que o Arenteiro é o vixente campión. Enfronte terá ao CD Allariz, ao que logo devolverá visita no partido de volta o 17 de Maio.