O Arenteiro, clasificado para semifinais de Copa Deputación, tras vencer en Allariz 1-3

17, Maio 2016

Tarde primaveral e gran afluencia de público ao "Luis Cid Carriega" de Allariz para ver o encontro de volta de cuartos de final da Copa Deputación de fútbol, que clasificou ao Arenteiro para semifinais tras vencer por 1-3 aos alaricanos.

E curiosamente, foi un alaricano o que a piques de chegar ao descanso adiantou aos carballiñeses no marcador. Victor Gallego aprobeitou un fallo do porteiro local para, de cabeza, poñer a eliminatoria en franquicia, nunha primeira parte de xogo romo por ambas partes.

Tras a reanudación o Allariz encontrouse co gol que igualaba o partido, que non a eliminatoria, que seguía favorable ao Arenteiro, que logo a sentenciaría con dous bonitos goles de Sanginés.

Asi pois, o Arenteiro xa espera rival para as semifinais do torneo copeiro, do que é o vixente campión. Un rival que sairá do sorteo que se celebrará este xoves e no que ademáis do Arenteiro entrarán Monterrei, Poligono e Bande.