Un moi aciago inicio de partido condena ao Arenteiro ante o Silva

11, Novembro 2018

Aos 12 minutos o marcador de Espiñedo xa sinalaba o 0-3 favorable aos coruñeses, un resultado que xa non se movería no resto do partido nunha tarde para esquecer por parte do Arenteiro.

No primeiro minuto primeiro gol dos visitantes, que dous minutos despois -no 3 de partido- se encontraron co segundo gol tras un inoportuno resbalón de Rui. Tampouco tardaría en chegar o terceiro e defintivo 0-3, no minuto 12 de partido.

Un horrible inicio de partido dos verdes ao que o equipo non soubo reaccionar en ningún momento, ainda que quedaba moito tempo por diante, pero o Arenteiro xa non foi capaz de volverse meter no partido.

Toca correxir erros e pensar no partido de Paiosaco o próximo domingo, queda moita liga e o Arenteiro sigue octavo na clasificación.