O Arenteiro, vítima dos seus propios erros, ante un moi efectivo Racing de Ferrol

9, Decembro 2018

O Arenteiro caeu derrotado ante o Racing de Ferrol por 0-4 nun partido no que o equipo departamental aproveitouse dos erros locais e da súa efectividade para golear na súa visita ao Estadio de Espiñedo.

Visto o resultado final poidera levar a pensar que o Racing foi unha apisonadora, para nada, marcou catro goles porque neste partido o Arenteiro concedeu demasiádas facilidades, e se enfronte tes a xogadores de tanta calidade como os ferroláns, os erros son determinates.

De feito ata o primeiro gol, que chegou pasado o primeiro cuarto de partido, o Racing fora incapaz de tirar á portería do Arenteiro.

Pero chegou o primeiro erro de bulto na liña defensiva e o primeiro gol visitante. Xa no tramo final áinda da primeira parte, outro mal despexe, e despois si, Pablo Rey culmina unha gran acción personal para irse ao descanso con 0-2 e deixar xa o partido moi encarrilado para o Racing.

Na reanudación, o terceiro gol dos ferrolanos –tamén de Pablo Rey- chega tras outra imprecisión verde, e o cuarto e último da tarde obra do ourensano Diego Seoane, que cabecea a placer na área.

En definitva, unha tarde para esquecer, e a pensar xa no partido do sábado ás 18:30 horas no Couto ante a UD Ourense, un partido no que o Arenteiro perderá a Ross, que víu o quinto cartón amarelo., e que se sumará para ese partido ás baixas dos lesionados Fajardo, Jaime Noguerol e Igor Sevivas.