1-2 ante o Palencia: primeira derrota do Arenteiro en Espiñedo despóis de 23 meses.

6, Novembro 2021

Dende o dia 1 de Decembro de 2019 non perdía un partido o Arenteiro en Espiñedo, daquela en partido de terceira división o Choco impuxérase por 0-1, agora en Segunda RFEF, foi o Palencia C.A. quen doblegou aos verdes por 1-2 nun partido igualado e no que o Arenteiro volveu a perdonar en exceso ante a portería rival.

A primeira media hora foi de dominio verde ante un Palencia que pouco a pouco comezou a nivelar o partido, de feito no último cuarto fixeronse co control do xogo.

Tras o paso por vestiarios, o Arenteiro volveu sair mellor que o seu rival e froito delo foi o gol de Adri Castro que adiantaba aos verdes. Pero no minuto 73 chegaría a xogada clave da tarde, tras varios rexeitamentos na área do Arenteiro Eimil comete penalti cando o balón xa se colaba na portería, expulsión que deixa ao Arenteiro en inferioridade e empate para o Palencia. Apenas 3 minutos despóis os visitantes consiguen remontar cun segundo gol. Mazazo para un Arenteiro que asi e todo a piques estivo de empatar por mediación de Joni, pero o seu remate de cabeza foise fora cando estaba nunha moi boa posición.

Arenteiro: Diego García; Eimil, Ger, Portela, Vitra (Markitos 85’), Joseca; Cruz (Naveira 76’), Cassio, Renan; Raúl Blanco (Joni 65’), Adri Castro (Sylla 65’).

Palencia CA: Guíller; Silva, Abel, Sellés (Álvaro 59’), Morante (Obispo 86’); Erik (Gallego 59’), Josua, Javi Bueno, Edu Gallardo (Juan Moreno 86’); Adri, Frodo (Torres 93’).

Goles: 1-0 (52’): Adri Castro. 1-1 (75’): Álvaro, de penalti. 1-2 (77’): Álvaro.

Árbitro: Aranda Bujedo (cántabro). Cartón amarelo a Raúl Blanco, Sylla; Sellés, Edu Gallardo, Guíller y Josua. vermella a Victor Eimil (73’).