Abultada derrota do Arenteiro no municipal da Laracha

10, Febreiro 2019

Quizás o resultado sexa algo abultado de máis, pero nada que obxetar á victoria dos coruñeses pola súa superioridade no transcurso do partido, sobre todo durante a segunda parte na que marcaron os 3 goles, xa que ao descanso chegouse co 0-0 inicial que facía albergar aos verdes esperanza de lograr algo positivo.

Pero todo se torceu aos 20 minutos da reanudación co primeiro gol local e á media hora desta segunda aproveitou o Laracha un penalti ao seu favor para poñer o partido moi de cara aos seu favor ao transformar a pena máxima dende os once metros. Xa co tempo cumplido redondeou o resultado o equipo larachés, xusto gañador do encontro.

E é que interpretacións aparte, no fútbol se concedes facilidades atrás e non estás fino adiante, pouco ou nada tes que facer.