Arenteiro e Avilés dan por bo o empate en Espiñedo. Este mércores dia 5, os verdes reciben ao Zamora CF na Copa RFEF.

2, Outubro 2022

Reparto de puntos na matinal de Espiñedo, nun partido moi táctico por ambos equipos e no que  concederon poucas ocasións ante as porterías rivais, nesta quinta xornada de liga na Segunda Federación.

Os dous goles chegaron na segunda parte, primeiro Vitra adiantou ao Arenteiro no minuto 53 e pouco despois o Avilés logrou o gol da igualada, que sería definitiva. O Arenteiro xa pensa no partido de octavos e final da copa RFEF ante o Zamora CF, tamén en Espiñedo, este mércores dia 5 de outubro ás 20:30 horas.