Atraco arbitral ao Arenteiro no Grove

21, Outubro 2012

Atraco arbitral en toda regla ao Arenteiro no Grove, de onde regresa derrotado por 3-2, tras sufrir 3 expulsións, a derradeira de Xurxo no minuto 95, que supuxo o penalti da victoria grovense.

A arbitraxe foi determinante neste partido. O arenteiro quedouse moi pronto con 10 xogadores no campo, xa que no minuto 9 Prada víu a vermella directa. No 68 é cancelas quen ve a segunda amarela e ten que abandoar o terreo de xogo.

A traca final chegou no minuto 95, co 2-2 no marcador, un xogador local abalanzase sobre Xurxo e increiblemente o árbitro sanciona a xogada con penalti, que resulta transformado e birla un punto ao Arenteiro.

O Grove adiantouse no marcador xa no primeiro periodo con 2-0, que logo neutralizaron os goles de Roberto Dacosta e David Soares, atá que chegou a falcatruada arbitral.