A aventura do Arenteiro na Copa do Rei 23-24 remata tras caer en segunda ronda co Burgos

6, Decembro 2023

O partido púxose moi pronto en contra dos intereses do Arenteiro porque aos 8 minutos adiantáronse os burgaleses, ainda asi o Arenteiro logrou o empate por medio de Iván Ramós, pero de novo ao borde do descanso os visitantes lograron volver poñernse por diante no marcador.

Xa ao pouco de comezar a segunda parte o Burgos asestou un duro golpe co terceiro gol que abría brecha no marcador, o Arenteiro seguíu a intentalo sen baixar os brazos e pudo volver meterse no partido pero non era a tarde, mesmo xa co tempo cumplido o árbitro a instancias do xuíz de liña anulou un gol aos verdes por suposta man no remate a portería.