Boado C.F. 3 C.D. Arenteiro 4

13, Outubro 2013

O Arenteiro suma outros tres puntos tras a súa visita a Xinzo de Limia, eso si, cunha segunda parte dos verdes difícil de explicar, complicandose un partido que gañaban aos 11 minutos por 0-3, e por 0-4 aos 47 minutos.

C.D. Arenteiro: Perdiz, Carlos, Diego López, Dabarca, Oscar, Alex, Victor Gallego, Bardelás, Canexón, Martín e Quiroga. Tamén xogaron no transcurso da segunda parte, Omar, Prada, M. Sotelo e Manu.

3-4. Minuto, Javier Vispo.

O Partido: Pasoulle en Celanova fai quince dias e volveulle pasar esta tarde en Xinzo de Limia, o Arenteiro domina claramente no marcador e en poucos minutos parece irse do partido propiciando a reacción rival. Pudo o Arenteiro acadar unha goleada escandalosa ao seu favor e acaba pedindo a hora, algo que so pode explicar a falta de concentración de algúns xogadores, un defecto que debería correxirse cara futuros partidos. Para máis inri, o árbitro (Alejandro Castro, do Colexio de Pontevedra, moi desafortunado, tragouse un clarísimo penalti na área do Boado e perdonou a expulsión do meta local ) expulsou con vermella directa ao adestrador do Arenteiro Miki López  e a Victor Gallego, ao interpretar que deu un codazo a un contrario, perderáse o partido ante o Verín.