CD Arenteiro 0-1 CD Estradense

4, Xaneiro 2015

O equipo da Estrada levouse de Espiñedo o premio dos tres puntos ao marcar no minuto 92 nun partido típico de Preferente, moi trabado e marcado pola igualdade no terreo de xogo. O resultado cortalle ao Arenteiro unha racha de dous meses imbatido.

CD Arenteiro: Marcos Nieto, Gele, Lois, D. López, Dani Arbo, Ocampo, Sanginés (Escudero, m.80) , V. Gallego, Martín Pérez (Brais, m. 80), Bardelás (D. Vázquez, m. 76) e Pana (D.Quiroga, m.73).

Goles:

0-1. Minuto 92. Jorge marca para o Estradense no tempo de desconto, un gol de ouro que vale tres puntos.

O Partido: Cunha parte para cada equipo, a primeira para o Estradense, un equipo dos equipos máis poderío físico da categoria, aínda que na segunda parte o Arenteiro pasou a dominar o partido e mesmo pudo adiantarse no marcador por medio dun remate de V.Gallego que se foi fora por pouco ou un cabezazo de Dani Arbo que se foi o poste, pero foi o Estradense -ao que antes anularan un gol- o que se levou os tres puntos cun gol nas postrimerias do partido. Mellorou na segunda parte o Arenteiro, que estivo bastante gris nos primeiros corenta e cinco minutos, por debaixo dos últimos partidos.