CD Arenteiro 1-1 CD Valadares

8, Febreiro 2015

O Arenteiro acabou cedendo un empate nun partido que pudo e debeu sentenciar antes de que o Valadares igualara o marcador ao transformar un penalti cometido polo meta local Pachi, que ademáis foi expulsado nesa xogada. Os vigueses, que con este empate suman 10 partidos consecutivos sen perder, levaronse de Espiñedo un excesivo premio para o visto esta tarde.

CD Arenteiro: Pachi, Gele, D.López, Lois, Pana, Dafonte, V. Gallego, Bardelás, Sanginés, Martín Pérez, e M. Sotelo. Tamén xogaron Marcos Nieto, Manu, D.Vázquez, D. Quiroga e Brais.

Goles:

1-0. Minuto 5. Marcos Sotelo lanza un córner e Calao, no intento de despexe, introduce o balón en propia meta.

1-1. Minuto 76. Doble erro, do meta local Pachi cometendo penalti sobre un dianteiro do Valadares, e erro do trio arbitral (Montoto Taboada con Diaz Álvarez e García Carrera, do colexio de Pontevedra) porque o xogador que é obxeto do penalti está en fora de xogo. Marquitos transforma a pena máxima, xa con Marcos Nieto na portería do Arenteiro.

O Partido: Dominado desde principio a fin polo Arenteiro, incluso os últimos 18 minutos nos que o Arenteiro xogou cun home menos. Volveu o Arenteiro ser o equipo intenso do tramo final da primeira volta e tan so a falta de definición ante a portería rival e, porque non decilo, as sensacionais intervenciós do meta visitante Adrián, impediron que o Arenteiro gañase este encontro, que polo ofrecido por unhos e outros, sería o máis xusto.