CD Arenteiro 1-1 Gondomar CF

15, Febreiro 2015

O Arenteiro, que co 1-0 no marcador no minuto 21 desperdiciou un penalti ao seu favor , podemos decir que acabou o partido salvando un punto, despois de quedarse con 10 xogadores no campo desde o minuto 8 da segunda parte tras a expulsión de Lois, unha inferioridade numérica que acentuouse máis no último cuarto de partido tras ser expulsado V. Gallego.

CD Arenteiro: Marcos Nieto, Gele, D. López, Lois, Pana, Ocampo, V. Gallego, Bardelás, Sanginés, Martín Pérez e Marcos Sotelo.  Tamén xogaron Dani Arbo, Carlos, D. Vázquez e Brais.

Goles:

1-0.  Minuto 13. Falta lateral sobre a portería do Gondomar, Ocampo remata de cabeza e o balón, describindo unha parábola perfecta, fai inútil a estirada do meta visitante.

1-1. Minuto 26. Xogada por banda do Gondomar, Victor centra cara o punto de penalti para que Maikel fusile a placer o gol do empate.

O Partido: Cunha acción que resultou clave, o gol fallado por Sanginés no minuto 21, que houbese siñificado o 2-0. Ata daquela o Arenteiro controlaba perfectamente o partido, pero a partir dese momento o Gondomar veuse arriba e o Arenteiro abaixo.  Na segunda parte o partido estivo condicionado pola inferioridade numérica coa que o Arenteiro quedou no terreo de xogo, primeiro coa expulsión de Lois e despois de Victor Gallego. O partido convertiase en practicamente un monólogo por parte do Gondomar, aínda que asi e todo tan so foi capaz de crear un par de ocasións de gol, que non souberon materializar. Cando mellor soubo aguantar o Arenteiro, cando se quedou con 9 xogadores, nos últimos 15 minutos.