CD Arenteiro 1-1 Porriño Industrial

30, Novembro 2014

Club Deportivo Arenteiro e Porriño Industrial, que chegaba a Espiñedo como cuarto clasificado, empataron a un gol en partido correspondente á 14ª Xornada na liga de Preferente. Adiantaronse os visitantes no incio da segunda parte e empataou para os verdes Dani Vázquez no minuto 65.

CD. Arenteiro: Marcos Nieto, Gele, Diego López, Dani Arbo, Pana, Ocampo, Bardelás, Manu, Sanginés, Dani Vázquez e Marcos Sotelo. Tamén xogaron Lois, Quiroga, Alex Santiago e Canexón.

Goles:

0-1. Minuto 49. Centro sobre a área local de Claudio Giraldez e no segundo pau remata sen oposición Estefan, os locais reclamaron o posible fora de xogo.

1-1.Minuto 65. Saque de esquina que bota Marcos Sotelo, peina moi ben Dani Arbo e no segundo pau aparece Dani Vázquez para marcar á media volta.

O Partido: O Arenteiro foi claro dominador durante a primeira parte, cando dispuxo de varias ocasións para adiantarse no marcador, as máis claras por mediación de Manu e Marcos Sotelo, e no derradeiro minuto desta primeira parte nun cabezazo de Dani Vázquez que se foi fora por pouco, o empuxe local mantivo a raia ao Porriño Industrial, que apenas pasaba do medio campo e nas contadas veces que o fixo foi sen perigo. Trala reaunudación, cambeou o guión do partido, que pasou a ser dos visitantes, sobre todo o primeiro cuarto, aínda que progresivamente o Arenteiro foi recuperando terreo e logrou recuperar un punto.