CD Arenteiro 2-1 Rápido Bahía

12, Abril 2015

O equipo carballiñés achegase con esta victoria un chisco máis ao obxetivo da permanencia na categoría da Preferente autonómica, sumando xa 47 puntos, a falta de seis xornadas para rematar a competición.

CD Arenteiro: Pachi, Carlos, Dani Arbo, Lois, Pana, Dafonte, Martín Pérez, Bardelás, Sanginés, Choco e Dani Vázquez. Tamén xogaron Manu, Brais e Gele.

Goles:

0-1. Minuto 9. Libre directo que chuta Juncal, raso e centrado, e sen aparente perigo, pero a Pachi escápaselle o balón e Aarón adianta ao equipo visitante.

1-1. Minuto 12. Xogada personal de Dani Vázquez, que sortea a varios contrarios na liña de fondo, e o seu centro rematao Sanginés para empatar.

2-1. Munuto 47. Choco provoca unha falta ao borde da área, o lanzamento é obra de Dani Arbo, que envía un obús que se cola na portería do equipo do Morrazo.

O Partido: Tras un inicio un tanto apático do Arenteiro, o gol dos visitantes fixo espabilar aos verdes que poideron lograr un resultado máis amplo se non fose pola falla de acerto nas numerosas ocasións  de gol que xeraron no transcurso do partido, e todo hai que decilo, polas magníficas intervencións do meta do Rápido Bahía, David, que estivo extraordinario. Tamén o perigoso dianteiro visitante Buba dispuxo de dúas ocasións para poder marcar.