CD Arenteiro 2-1 Vilalonga CF

15, Marzo 2015

Octavo partido consecutivo dos verdes sen perder na competición de liga, esta vez con victoria no estadio de Espiñedo ante o Vilalonga, nun partido no que o árbitro lucense José Manuel Albariño Cruña foi o gran protagonista negativo da tarde, malo de solemnidade, nun partido sen grandes complicacións ensinou 21 tarxetas, delas 2 vermellas directas aos xogadores do Arenteiro Sanginés e Dafonte - escamoteu un claro penalti a favor do Arenteiro e prolongou o partido 13 minutos, si, 13 minutos.

CD Arenteiro: Pachi, Gele, Lois, D. Arbo, C. Escudero, Dafonte, Martín Pérez, Sanginés, Dani Vázquez, Marcos Sotelo e Ocampo. Tamén xogaron Victor Gallego, Choco, Quiroga e Bardelás.

Goles:

1-0. Minuto 6. Ocampo, de cabeza, remata inalcanzable para o porteiro visitante unha falta lateral moi ben lanzaba por M. Sotelo.

2-0..Minuto 46. Tras recuperar o balón en medio campo, chega a Martín Pérez que habilita para Dani Vázquez, éste bate o porteiro visitante dun chuut raso e cruzado.

2-1. Minuto 82. Bonito gol de Ramón, que de potente disparo acorta distancias para os celestes.

O Partido: De dominio local na primeira media hora, que logo tería premio co temperán gol de Ocampo, a partir do minuto 30 o partido igualabase e nos minutos finais ambos equipos tiveron boas ocasións de gol. Tralo descanso, o Arenteiro ampliou a ventaxa no marcador e pudo sentenciar antes de que o árbitro, coa súa nefasta actuación, condicionase definitivamente o partido, que pasou de ser fluido e vistoso a un xogo innecesariamente embarullado no medio dun recital de pito arbitrral e tarxetas. Expulsou por doble amarela a Dario no Vilalonga, no m.52, que logo "compensou" con vermella directa no m. 56 a Sanginés. Cando ían 12 minutos de desconto tamén expulsou con roxa directa a Dafonte. Finalmente, foron 21 tarxetas as que ensinou. Enfín.