C.D. Arenteiro 2 C.D. Velle 1

16, Marzo 2014

Os carballiñeses siguen incrementando o número de partidos imbatidos nesta liga, son xa 22, tras gañarlle ao Club Deportivo Velle no Estadio de Espiñedo, que rexistrou unha excelente entrada de afeccionados.

C.D. Arenteiro:Pachi, Carlos, Oscar, Diego López, Lois, Alex, Marcos Sotelo ( Maartín ), Victor Gallego, Diego Quiroga ( Alex Santiago ), Bardelás ( Omar ) e Prada (Manu ).

Goles:

1-0. Minuto 9. Triangulación perfecta dos verdes, Bardelás cede o balón  a Marcos Sotelo e éste centra medido á cabeza de Victor Gallego, que marca.

1-1. Minuto 24. Tras unha xogada sen aparente perigo, o centrais do Arenteiro cometen un exceso de confianza e Soso aproveita para empatar.

2-1. Minuto 58. Xogada pola banda esquerda cun bo centro de Diego Quiroga e un gran remate raso de Walter Martín.

O Partido: As oportunidades de gol fallidas poideron pasarlle factura ao líder, non obstante o empuxe final do Velle no tempo de desconto -7 minutos prolongou o árbitro o partido-non chegou a concretarse en ningunha ocasión clara. Asi e todo, o mellor da tarde foron os 3 puntos, xa que o Arenteiro estivo por debaixo das súas posiblidades.