CD Arenteiro 3-2 CP AlertaNavia

10, Abril 2017

Tres puntos máis do Arenteiro para seguir sumando, e tamén para seguir soñando en facer algo grande esta tempada, nun partido ante o AlertaNavia vigués no que o mellor foi o resultado, nunha tarde de moita calor e de xogo gris nos verdes.

A falta de fútbol, carácter e amor propio non poden negárselle aos xogadores verdes, superados esta tarde por un rival que se adiantou no marcador aos 22 minutos.

E é que en apenas en 5 minutos o Arenteiro volteaba o resultado, primeiro co empate conseguido por Adrián Padrón,e logo co segundo gol de Carlos de Dios.

Tras o paso por vestiarios, máis do mesmo, aínda que o Arenteiro ampliou diferencias no marcador cun penalti transformado por Rubén Arce. Xa co tempo a piques de cumplirse, chegaba o 3-2 definitivo.