C.D. Arenteiro 3 Ponte Ourense 1

6, Outubro 2013

O Arenteiro conseguíu na sexta xornada acabar coa imbatibilidade do Ponte Ourense nesta liga, nun partido no que os visitantes comezaron mellor asentados sobre o terreo de xogo, ainda que todo cambeou a partir do minuto 23, despois de que Martín inaugurase o marcador cun gol para enmarcar.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos, Diego López, Lois, Oscar Portos, Alex ( Omar, m. 83 ), Canexón ( Prada, m. 72 ), Victor Gallego, Martín, Bardelás ( Adrián Núñez, m. 68 ), e Quiroga ( Marcos Sotelo, m. 75 )-

Goles:

1-0. Minuto 23 : Golazo de Martín, dende propio campo chuta a unhos 60 metros da portería, vendo adiantado o porteiro visitante.

2-0. Minuto 67: Quiroga anota o segundo aprobeitando un balon que lle chega tras pelexalo Martín,

3-0. Minuto 82. Marcos Sotelo, ao lanzamento dun libre directo.

3-1. Minuto 87. Martín, tamén de libre directo, por toda a escadra.

O Partido: O golazo de Martín cambeou radicalmente o signo do encontro, atá ese momento controlado polos pontinos. A partir de entón, o Arenteiro deixou atrás os titubeos iniciais e foi indo a máis conforme avanazaba o partido, que dominou con autoridade na segunda parte, na que gozou de varias ocasións para marcar, as máis claras nas botas de Victor Gallego -por dúas veces- e Quiroga. Con todo, o mellor do partido foron os catro goles que poideron verse esta tarde en Espiñedo, todos de bonita factura.