C.D. Arenteiro 3 AT. Vilariño 1

15, Setembro 2013

Ata o minuto 88 non pudo cerrar o Arenteiro un partido no que se adiantou no marcador o equipo visitante por medio dun golazo de Benito, despois os carballiñeses deronlle a volta ao marcador, índose ao descanso xa con un 2-1 ao seu favor.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos, Oscar, Diego López, Dabarca ( Lois ), Alex, Canexón ( Prada ), V. Gallego, Martín ( D. Quiroga), A. Núñez ( M.Sotelo ) e Bardelás.

Goles

0-1. Minuto 16, Benito cun trallazo dende fora da área.

1-1. Minuto 28, Victor Gallego coa "colaboración" do meta visitante, Roi.

2-1. Minuto 44, Canexón tras un magnífico pase de Victor Gallego.

3-1. Minuto 88, Prada tras un centro dende a dereita de Diego Quiroga.

O Partido: Sufríu máis do que era de esperar o Arenteiro para sentenciar no marcador, tivo ocasión de facélo, sobre todo en ocasións bastante claras nas botas de Martín e V. Gallego, e non o fixo, polo que o partido estivo vivo atá os minutos finais, atá en dúas ocasións na segunda parte pudo empatar o AT. Vilariño, pero nunha delas o desacerto do dianteiro visitante e noutra unha gran intervención do meta local Pachi, evitarono.