CD Arenteiro 4-0 Alertanavia

16, Novembro 2014

Os verdes lograron ante o Alertanavia vigués unha ampla victoria con goles de Dani Vázquez, Ocampo, Marcos Sotelo e Brais. A nota negativa do partido foi a lesión do xogador visitante Jonathan ao sufrir un golpe na cabeza nun percance do propio xogo, foi trasladado en ambulancia ao centro de urxencias de atención da Mutualidade de Futbolístas en Ourense, Semecor. Aínda que en ningún momento perdeu a conciencia, foi sometido a unha proba de TAC, agardamos a súa recuperación.

C.D.Arenteiro: Pachi, Gele, C. Escudero, Ocampo, Lois, Dafonte, Quiroga (Sanginés, m. 45), Victor Gallego (Dani Arbo, m. 73), Dani Vázquez (Manu, m. 65), Bardelás (Brais, m. 75), e Marcos Sotelo.

Goles:

1-0. Minuto 38. Centro chut de Diego Quiroga tras unha falta lateral e Dani Vázquez adiantase ao seu par para peinar o xusto ao fondo da portería.

2-0. Minuto 70. Córner medido de M. Sotelo sobre a portería visitante e expléndido testarazo de Ocampo.

3-0. Minuto 81. Marcos Sotelo, de falta directa, engancha un zurdazo que se cola por toda a escadra.

4-0. Minuto 88. Pase de M. Sotelo sobre Brais e éste, tras un fantástico movemento, anota a placer.

O Partido: O Arenteiro foi de menos a máis, nun partido que arrancaba frio e tedioso e remataba no último cuarto de hora en plan arrollador. Flouxa primeira parte de ambos equipos e boa segunda parte do Arenteiro, que tras unhos primeiros compases de xogo impreciso, logo se asentou no terreo de xogo dando lugar aos mellores minutos do partido e facendose merecedor desta segunda victoria consecutiva no campionato de liga, 3 puntos importantes ante un rival directo na loita pola permanencia.