CD Arenteiro 4-0 Verín CF

30, Abril 2017

Partido con pouca historia no municipal de Espiñedo nunha tarde con tempo de inverno e na que o Arenteiro non tivo problemas para sumar outros 3 puntos ante os verinenses, que apenas aguantaron 18 minutos, os que tardou o Arenteiro en abrir o marcador por mediación de Rubén Arce.

Despois, todo foi máis fácil para o Arenteiro, a pesar de que o árbitro non quixo pitar dúas penas máximas na área do Verín, unha delas,a cometida sobre Carlos de Dios, de auténtico escándalo.

Antes do descanso, Vitti fixo o 2-0, e na segunda parte redondearon o resultado os goles de Dani Vázquez e Adrián Padrón.

CD Arenteiro: Israel, Vilachá, Padrón, Martín, Saúl (Pachi, m.87), Dafonte (Cuquejo, m. 59), Bardelás, Dani Chimpín (Varandela, m. 73), Rubén Arce (Dani Vázquez, m. 54), Vitti e Carlos de Dios (Alberto, m. 68)