C.D. Arenteiro 4 Sp. Celanova 1

9, Febreiro 2014

O Club Deportivo Arenteiro sumou ante o Sporting Celanova outros 3 puntos que lle permiten afianzarse como líder da 1ª autonómica, son xa 18 os partidos consecutivos que levan os carballiñeses invictos nesta liga, 15 victorias e 3 empates. Tras as intensas chuvias dos últimos dias, que tiveron continuidade nas horas previas e durante o encontro, Espiñedo atopábase en moi mal estado, aínda asi o árbitro decidiu xogar o partido.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos, Diego López, Lois, Dabarca, Omar, M. Sotelo ( Oscar, m.77),V. Gallego ( Alex. m. 74), Quiroga, Bardelás ( Robin, m. 77) e Manu ( Martín, m. 71).

Goles

1-0: Minuto 20. Quiroga aproveita un pase medido de Manu dende a banda dereita.

2-0. Minuto 49. Marcos Sotelo practicamente a placer tras un erro do porteiro visitante, ao que perxudica o mal estado do terreo de xogo.

2-1. Minuto 66. Acorta distancias Codeso, tras unha falta lanzada por Chamo.

3-1. Minuto 70. Tras unha recuperación de balón de Victor Gallego, éste habilita para Quiroga, que cruza ante a saída do meta celanovense.

4-1. Minuto 93. No último suspiro do partido amplia diferencias Carlos Escudero.

O Partido: A actitude dos xogadores do Arenteiro volveu a ser decisiva para encarar un partido nos que os carballiñeses tiñan un doble rival: o Sporting Celanova e o mal estado do terreo de xogo, non obstante o empuxe dos locais moi pronto situou o partido ao seu favor, o Sp. Celanova apenas disfrutaría de maís ocasións que a do propio gol e so a balón parado foron capaces os de San Rosendo de achegarse, moi de cando en vez, aos dominios de Pachi.