C.D. Choco 3 C.D. Arenteiro 0

18, Novembro 2012

O Arenteiro mantivo o 0-0 no marcador ata o minuto 74 de partido, a partir de ahí chegaron os 3 goles do C.D. Choco, que na segunda parte superou claramente aos carballiñeses.

C.D. Arenteiro: Macia, Prada (Gabriel, m. 84), Carlos, Dabarca, Tazos (Pana, m.84), Pablo Piñeiro, Dacosta, Bardelás (Cote, m.67), Soares, M. Sotelo (Kennedy, m.60) e Martín.

Goles:

1-0: Minuto 74. Albert, tras cometer posible falta sobre Dabarca.

2-0: Minuto 80. Negro, rematando un córner.

3-0. Minuto 91. Ropero, en xogada trenzada dos locais.

Comentario: Tras un primeiro tempo igualado en con varias chegadas á porteria rival, vimos un Arenteiro que mesmo convidaba ao optimismo. Non obstante todo se derrubou na segunda parte, na que o Choco decidiu o partido ao seu favor aproveitando a súa clara superioridade física, o medio campo carballiñés veuse abaixo e con él as posibilidades do Arenteiro de sacar algo positivo da súa visita a Redondela.