CD Estradense 5-1 CD Arenteiro

17, Maio 2015

Os verdes sumaronse á festa preparada polo Estradense como despedida de tempada no novo campo municipal da Estrada, con boa entrada e ambiente festivo, charanga e merenda incluida. O Arenteiro, que pudo adiantarse no marcador aos 3 minutos nun penalti lanzado por Sanginés que desviou o porteiro local, entregou despois o partido e no minuto 23 os locais xa gañaban 3-0. Marcos Sotelo recortaría distancias no m. 28, pero foi so un espellismo.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos, D. Arbo, Ocampo, Pana, Dafonte, Victor Gallego, M. Pérez, Sanginés, D. Vázquez e M. Sotelo. Tamén xogaron Bardelás -que entrou no descanso por Dafonte- e no transcurso da segunda metade tamén o fixeron Manu, Quiroga e Choco.

O Partido: Non necesitaba o Estrandense dos favores arbitrais, que facilitaron os dous primeiros goles locatarios, pero o colexiado coruñés Marcos Ordoñez, para non ser menos, tamén quixo apoiar a festa local, despois deixou ao Arenteiro con 10 xogadores no campo -m. 15 da 2ª parte- tras expulsar a D. Arbo por doble cartón amarelo. Asi e todo, o Estradense foi moi superior a este Arenteiro que, polo visto hoxe, faiselle larga a tempada unha vez que hai varias xornadas que cumpliu o obxetivo de certificar a permanencia. Unha magoa, porque ao pouco que o equipo apretase, en vez de quedar na metade da táboa, houbese rematado a liga unhos cantos postos bastante máis arriba na clasificación final.