Copa Deputación de Fútbol : C.D. Barco 1 C.D. Arenteiro 0

17, Abril 2014

Seguramente que a maioria dos afeccionados que acudiron ao campo de Calabagueiros non houbesen extrañado que o Arenteiro gañase este partido, pero ás veces o fútbol é inxusto, e desta vez foino cos carballiñeses. Por xogo e ocasións, o Arenteiro non mereceu esta derrota. Os valdeorreses cobran asi ventaxa cara o partido de volta a xogar en Espiñedo o vindeiro dia 1 de Maio.

C. D. Arenteiro: Pachi, Prada, Carlos, Diego López, Óscar, Alex. V. Gallego, Bardeás, Quiroga, Martín e Manu. Tamén xogaron Breo, Caneiro, M. Sotelo e Canexón.

Goles:

1-0. Minuto 84. Marca o camerunés Steve Ekedi adiantandose á defensa do Arenteiro.

O Partido: Primeira parte equilibrada na que os carballiñeses poideron adiantarse nunha xogada na que Quiroga asiste a Martín que, tras gañarlle a posición ao seu par plantase ante o meta local, que envia a corner. Na reanudación, o Arenteiro minimizou ao equipo da preferente, os carballiñeses superaron aos locais e gozaron de boas ocasións para marcar, a máis clara un trallazo de M. Sotelo que se foi á cruceta.  Na recta final do partido, cando máis e mellor xogaba o Arenteiro, chegou o gol local, practicamente na única oportunidade da que dispuxeron. Asi é o fútbol.