Copa Deputación: O Arenteiro clasificado tras gañar en Celanova

27, Decembro 2015

Os verdes tiveron que remontar un marcador adverso dende o minuto 12 de partido, tras o gol inicial do Sporting Celanova. Logo, o Arenteiro empatou por mediación de Victor Gallego no minuto 43, e xa na postrimería do encontro Esteban fixo o gol da victoria ( 1-2 ) que clasifica ao Arenteiro para a seguinte ronda do torneo de copa. Tarde moi fria e con forte vento no municipal de San Rosendo de Celanova, con marioría de seguidores do Arenteiro, no partido que siñificou a despedida de Jorge Regal como adestrador.

O gol dos locais aínda cando se xogaban os primeiros minutos de partido complicou o partido para o Arenteiro. Tras o gol do Sporting Celanova, o partido no resto de toda a primeira parte foi un monólogo do Arenteiro que tivo varias ocasións para marcar antes de que chegase o gol de Victor Gallego tras unha boa combinación en ataque dos verdes.

O go do empate volvía clasificar ao Arenteiro que, non obstante non foi capaz de cerrar a eliminatoria cun segundo gol que se fixo esperar ata o suspiro final. Antes, o Celanova dispuxera dun par de ocasións para meter o susto no corpo dos verdes, que finalmente e non sen sufrimento lograron o obxetivo.

CD Arenteiro: Israel, Ocampo, Maxi, Dani Arbo, Pana, Dafonte, Bardelás, Victor Gallego, Marcos Castro, Vitti (Marcos Sotelo, m. 61) e Dani Vázquez (Esteban, m. 83).