Copa Deputación : At. Vilariño 1 C.D.Arenteiro 2

1, Novembro 2013

O C:D. Arenteiro encarrilou ao seu favor a eliminatoria de Octavos de Final da Copa Deputación ao vencer a domicilio ao At. Vilariño, no partido de ida, xogado no campo do Medo.

C. D. Arenteiro: Pachi, Carlos, Diego López, Lois, Dabarca, Omar, Victor Gallego, Adrián Núñez, Cancelas, Manu e Oscar. No último cuarto de partido tamén xogaron Prada, Canexón, Martín e Bardelás.

Goles:

1-0: Minuto 16, xogada á contra do Vilariño que culmina cun tiro raso batindo a Pachi.

1-1. Minuto 69, Pablo Dabarca, ao tranformar un penalti por agarrón a Lois.

1-2. Minuto 87, Fantástica internada de Prada que culmina Canexón de tiro raso e axustado ao pau.

O Partido: Dominado de principio a fin polo Arenteiro, que tivo que conformarse cunha victoria moi axustada ao fallar varias ocasións manifestas de gol, sobre todo na primeira parte, as máis claras, a cargo de Oscar e Omar, que non souperon definir. Pola contra, o Vilariño acertou no único tiro do partido sobre a portería de Pachi.