Cuarta derrota consecutiva do Arenteiro, esta vez en Atios (3-1)

26, Setembro 2010

O Arenteiro non da a talla e na súa visita o campo porriñés de Atios colleitaba a súa cuarta derrota consecutiva no actúal exercicio liguiero, e menos mal que no primeiro partido pasou por Espiñedo A Peroxa, ó que os carballiñeses gañaban por 2-0, porque senón moi probablemente o Arenteiro faría pleno de derrotas. En Atios, o equipo de Mindo ofreceu o mesmo guión que nos anteriores partidos e en tres erros de bulto -3 goles- e entregou o partido, especialmente siñificativo foi o terceiro encaiaxado cando comezaba a segunda parte, nun balón sen perigo entre o defensa Simón e o porteiro Samuel regalan o gol ós locais, de auténtica verbena. "Apaga e vámonos", asi será complicado volver gañar un partido. A partir de entón, curiosamente, víuse o mellor Arenteiro, é un decir, porque o Atios co 3-0 no marcador, xa estaba a outra cousa, e ahí foi entón cando o Arenteiro comezou a deixarse ver no campo, xa era tarde, aínda que Kennedy recortaría distancias no minuto 60 e máis tarde os carballiñeses reclamaron un penalti na área local, pero o árbitro desentendeuse e ademáis momentos despois deixaba o Arenteiro con 10 xogadores por doble amarela a Toño. A ahí morría definitivamente un partido no que podemos salvar a César e Kennedy, e pouco máis. Ou se reforza este equipo ou o Arenteiro vai en picado para a 1ª autonómica.