A desafortunada arbitraxe de Pablo Rama perxudicou ao Arenteiro ante o Estradense, 1-1.

28, Agosto 2015

A lamentable actuación do colexiado coruñés Pablo Rama Cotelo condicionou o partido que correspondente a 2ª xornada da Preferente Galicia xogaron Arenteiro e Estradense nunha tarde de moita calor no municipal de Espiñedo, que rexistrou unha boa entrada de público. Deixou de sinalar dous claros penaltis na área do Estradense, e non contento con eso, sí pitou un na área do Arenteiro -que siñificou o empate- que non era e, ademáis, nunha xogada precedida por un fora de xogo. Ademáis da súa alarmante baixa forma física, practicamente dirixíu o encontro desde o medio do campo, penalizou ao Arenteiro con 9 cartóns, fronte os 3 do Estradense. Demasiádos erros nun mesmo partido. Tampouco estiveron ben os dous equipos, que ofreceron unha pobre tarde de fútbol.

CD Arenteiro: Pachi, Gele, Ocampo, Dani Arbo, Vilachá, Dafonte, Victor Gallego, Martín Pérez, Dani Vázquez, Vitti e Marcos Sotelo. Tamén xogaron Sanginés, Bardelás, Marc e Maxi.

Goles:

1-0. Minuto 63. Dani Arbo revolvese na área e marca, tras un corner no que Ocampo -de cabeza- enviou o balón ao longueiro.

1-1. Minuto 84. Penalti que transforma Manuti, por suposto derrubo de Unai, que non é tal, xa que Ocampo toca arrebatalle limpamente o balón.

O Partido: Sen brillo en ningún dos dous equipos, todos os esforzos se perdian na líña de tres cuartos do campo, sen que nin Arenteiro nin Estradense fosen capaces de crear ocasións de perigo, tan so unha por equipo ademáis dos dous goles. Coa atenuante da calor, e de que aínda os equipos están en fase de acoplamento, pero o certo é que tanto Estradense como Arenteiro ofreceron un pobre partido de fútbol.