Dous goles de Hugo Sanmartín voltean o marcador a favor do Arenteiro ante o Ribadumia

30, Setembro 2018

Os do Salnés, que viñan de gañar tres partidos consecutivos, adiantaronse no marcador aos 12 minutos ao transformar un penalti, despois habería que agardar preto do final do partido para que o Arenteiro conseguíse darlle a volta ao resultado, tras xogar unha gran segunda parte no que os verdes foron moi superiores ao Ribadumia.

Tras unha primeira parte sen apenas ocasións en ambas porterias, agás o gol de penalti, e tras o paso por vestiarios o partido pasou a ter un claro dominador e éste foi o Arenteiro, que incluso foi merecedor a un resultado máis amplo que o 2-1 final.

E esto porque os verdes tiveron un carrusel de ocasións sobre a portería visitante, aínda que tan so por dúas veces conseguiron facer gol. Foi o do empate no minuto 55 ao executar maxistralmente Hugo Sanmartín unha falta introducíndo o balón pola mesmísima escadra, e de novo Hugo Sanmartín no 86 ao rematar de cabeza un bo centro de Adrián Pol.