Dous goles de Iglesias dan ao Arenteiro os primeiros 3 puntos da liga

2, Setembro 2012

O Arenteiro tivo que remontar o gol do Mondariz F.C. que se adiantou no marcador cando se xogaban aínda os primeiros minutos do partido, logo, dous goles de Iglesias, ún que cada parte, deixaron os 3 primeiros puntos do campionato en Espiñedo.

C.D. Arenteiro: Macía, Tazos, Xurxo, Dabarca, Pana, Iago (Bardelás, m. 78), Gabriel, Cancelas (Marcos Sotelo, m. 57), Roberto Dacosta (Cristián, m. 85), Iglesias e Javi Lópèz (Prada, m. 45). O ärbitro expulsou por doble amarela a Gabriel no minuto 88 de partido.

Goles:

0-1. Minuto 9, fallo na cobertura do Arenteiro e un dienteiro visitante coloca un balón inalcanzable para Macia.

1-1. Minuto 28, un balón colase polo centro da defensa visintante e Iglesias, á carreira, axusta un tiro raso ao fondo da portería.

2-1. Minuto 64, un medido centro de Marcos Sotelo desde a banda dereita sobre á área pequena é rematado por Iglesias.

Comentario: Victoria traballada do Arenteiro ante un equipo ó que o partido se lle puxo moi pronto de cara e no que o seu xogador máis destacado foi o porteiro, que fixo un par de intervencións moi meritorias. Se a esto engadimos que o Arenteiro tivo unha tarde moi irregular, concluirémos que o Mondariz resultou ser un rival bastante máis flouxo do esperado, xa que chegaba a Espiñedo como unha das revelacións da categoria na tempada anterior. Hoxe, pouco demostrou.  Pola súa parte, o Arenteiro, aínda tendo en conta a baixa esta tarde de David Soares, terá que mellorar bastante se quere sacar adiante os partidos da casa con máis solvencia.

AROUSA - ARENTEIRO, O DOMINGO 9 ÁS 18,30 HORAS EN VILAGARCIA

Complicado desplazamento do Arenteiro atá o campo da Lomba para enfrontarse a ún dos galos da categoria, os arousanos forman parte do grupo de favoritos para pelexar polo ascenso, aínda que comezou con bastantes dúbidas o campionato e agora mesmo, igual que os carballiñeses, chegan á terceira xornada co mesmo balance: unha derrota e unha victoria.´

O equipo de Ramón Dacosta acude á cita de Vilagarcia coa baixa de Gabriel, que cumple partido de sanción. No lado positvo, poderá contar con David Soares, que polo mesmo motivo tivera que perderse o partido do pasado domingo ante o Mondariz.