Dous goles de Prada derrotan ao Polígono San Cibrao en Espiñedo

17, Novembro 2013

Outros tres puntos para o casilleiro do C.D. Arenteiro, que suma desta maneira oito partidos consecutivos imbatido en liga, con dous empates e seis victorias nas últimas oito xornadas. Ante o Polígono San Cibrao os carballiñeses volveron sufrir, sobre todo ao  xogar a última media hora de partido con 10 xogadores por expulsión de Alex.

C.D. Arenteiro: Pachi, Carlos, Diego López, Lois, Oscar, Alex, Bardelás, Núñez, Quiroga, Martín e Prada. Tamén xogaron Canexón, Omar, M. Sotelo e Dabarca.

Goles:

1-0. Minuto 1. Internada de Prada pola banda que o propio xogador culmina cun tiro raso.

2-0. Minuto 46. Outra vez Prada aparece para aproveitar un rexeite do meta visitante Alberto.

2-1. Minuto 76. Gustavo, de cabeza, bate a portería de Pachi.

O Partido: O mellor, o resultado. Ao Arenteiro cóstalle sacar adiante os partidos en Espiñedo, desta vez pudo facélo aproveitando os dous goles "sicolóxicos" marcados no minuto un de cada periodo, pero volveu estar moi espeso no seu xogo. A atenuante, que xogou dende o minuto 62 en inferioridade pola expulsión de Alex, que víu dúas tarxetas en apenas 10 segundos, a segunda por protestar.