A falta de pegada condena ao Arenteiro ante o Racing Vilalbés.

17, Febreiro 2019

Unha mala primeira parte e a falta de pegada tras a reanudación motivaron a derrota dun Arenteiro que acabou con 9 xogadores polas expulsións de Rober e Fajardo. O equipo da Terra Cha, que gañou 0-1, levouse 3 valiosos puntos do Estadio de Espiñedo, que rexistrou unha boa entrada.

O outravolta temperán gol do equipo contrario puxo o partido moi costa arriba para os verdes, que en toda esta primeira parte so inquietaron a meta visitante nun tiro lonxano de Ross, e puco máis, xa que a zona ancha foi durante os primeiros 45 minutos do Vilalbés, que xogou moi cómodo e sobre todo despóis de adiantarse no marcador.

Na segunda parte o Arenteiro intentouno, mellorou coa entrada no campo de Noguerol e Adil, e de feito xerou ocasións ante a portería do Villalbés, pero a falta de pegada dos verdes impedíulles polo menos o empate, que sería o máis xusto.

Ademáis das citadas expulsións de Rober e Fajardo, que se perderán o partido en Ribadumia, haberá que estar atentos a evolución de Portela e Martín, que tiveron que retirarse lesionados,asi como Ross, mancado nunha man.

Tampouco parece que Cassio chegará a tempo para ese partido, igual que Rubio.