Festival de goles no As Pontes-Arenteiro, 3+3=6.

12, Outubro 2019

O Arenteiro sumou un punto na súa visita ao campo do Poboado de As Pontes, nun partido xogado na tarde deste sábado ante apenas 150 afeccionados, que viron como o seu equipo -As Pontes- conseguía o primeiro punto da tempada no seu campo, mentres os verdes confirmanse como o rei do empate neste inicio de liga.

Puxeronse os locais moi pronto cunha ventaxe de dous goles no marcador, pero a partir de ese momento viñeronse abaixo, o que aproveitou o Arenteiro para darlle  a volta ao resultado,  en apenas 20 minutos e desta maneira irse ao desncanso cun favorable 2-3, remontando o partido con goles do debutante Wadir, Jony e Fajardo.

Na segunda parte o Arenteiro non soupo manter a ventaxa ante un equipo que estaba tocado anímicamente e deixouse empatar o partido no minuto 77,co 3-3 que sería xa o resultado final.

As Pontes: Paco, Berto (David Pájaro, min. 75), Óscar Rivas, Dani, Álex Cabarcos, Quique (Álex Sánchez, min. 65), Gonzalo, Fidi, David García (Cambón, min. 65), Rubén Pardo y Carlos López.

Arenteiro: Rui, Iago, Oca, Toño (Padrón, min. 46), Ross, Fajardo,  Manu, Albertito,Javi  Rey (Mitogo, min. 81), Wadir y Jony (Ricar, min. 59).

Goles: 1-0: Carlos López (min. 12); 2-0: Quique (min.24); 2-1: Wadir (min.25); 2-2: Jony (min.39); 2-3: Fajardo (min.44); 3-3: Rubén Pardo (min.77).

Árbitro: Figueiredo Comesaña. Amonestou por As Pontes a David García e Álex Sánchez. E mostrou carton amarelo polo Arenteiro a Manu, Fajardo e expulsou a Ross por doble cartón amarelo co tempo regulamentario xa cumplido, no minuto 90.