Mereceu mellor sorte o Arenteiro en Noia

11, Febreiro 2018

No fútbol non sempre gaña o equipo que mellor xoga. ou fai máis ocasións, ou que máis o merece, senón o que marca un gol máis que o contrario, e esto foi o que aconteceu no Noia-Arenteiro desta tarde, cun resultado  3-2 a favor dos locais absolutamente inxusto cos méritos dos verdes.

Ás veces hai outro factor que tamén conta, a sorte, e ésta foi esta tarde totalmente esquiva co Arenteiro, claro dominador do xogo durante a primeira media hora de partido, De feito as dúas ocasións de gol foron ambas do Arenteiro, a primeira nun balón moi claro que chegou a Adil dentro da área grande,  pero o seu remate petou nun defensor e foise a córner.

Aínda foi máis increíble a segunda ocasión, ao saque dende a esquina Portela cabeceou ben e cando o balón se colaba dentro da portería  despexou tamén de cabeza un xogador local, de feito os xogadores do Arenteiro pediron gol ao entender que traspasara a liña da portería, pero a renglón seguido o despexe enviao Iker Hurtano ao longueiro da portería do Noia, dúas claras ocasión de gol na mesma xogada.

E aos 30 minutos chega o gol do Noia, no primeiro tiro a portería dos locais. Pouco tempo despóis, claro penalti por mans dun defensa local que transforma Dani Chimpin, para facer algo de xustiza antes de ir ao descanso.

Aos cinco minutos da reanudación, segundo tiro a portería do Noia e segundo gol e outra vez a remar en contra de marcador. E asi foi, seguía chegando o Arenteiro unha e outra vez ata que Rubén Arce, outro golazo do 7 do Arenteiro, volve empatar o partido. no minuto 64. Quedaba moito por diante, e o Arenteiro foise a polo partido, pero unha e outra vez sen fortuna ante a portería local, unha fortuna que sí tivo o Noia a dez minutos do final facendo o 3-2 definitivo.