Monterrei 2-3 Arenteiro

21, Febreiro 2016

O Arenteiro abríu o marcardor cun gol de Alberto aos 10 minutos de partido, acaso na mellor xogada dos verdes de toda a tarde, co 0-1 chegouse ao descanso, tras unha primeira parte na que o Arenteiro trataba de propoñer algo de fútbol mentres que os  locais dedicabanse a bombear continuamente balóns sobre a área do Arenteiro, creando unha sensación de perigo, maís ficticia que real.

Na segunda parte o partido desenvolviase co mesmo guión, ata que chegou o empate do Monterrei no minuto 58, e logo nun intervalo de apenas 5 minutos outros 3 goles, o que elevou a emoción na grada. Sanginés volveu adiantar ao Arenteiro, pero tralo gol e no mesmo saque de centro volveron empatar os de Monterrei, cun chupinazo dende o centro do campo que se cola por toda a escadra. Martín Pérez fixo o terceiro e definitivo dos verdes.

CD Arenteiro: Israel, Marcos Castro, Maxi, Aitor Martínez, Pana, Dafonte, Bardelás, Victor Gallego, Iván Portos, Vitti e Alberto. Tamén xogaron Sanginés, Martín Pérez, Dani González -que debutou co Arenteiro- e Esteban.