O Arenteiro acaba a liga en sétima posición, unha das mellores clasificacións do club na Preferente nos últimos 20 anos

22, Maio 2016

O Arenteiro acabou perdendo en Atios por 3-1 un partido que ía gañando ata o minuto 78, non obstante a derrota deixa aos verdes no sétimo posto da liga 2015/2016 da Preferente, nunha das mellores clasificacións do Club nos últimos 20 anos.

Concretamente, este 7º posto so foi superado nas últimas dúas décadas pola 6ª posición da tempada 2007/2008. Polo tanto, podemos cualificar como de satisfactoria esta meritoria clasificación da tempada 2015/2016, na que o Arenteiro empata a puntos -58- co sexto clasificado, o Estradense, que queda por diante grazas ao coeficiente particular.

No derradeiro partido de liga, no campo porriñés de Atios, o equipo locatario e Arenteiro desputaron un partido bastante igualado ata o tramo final, logrando o Atios darlle a volta ao marcador nun par de minutos -78 e 79- e logo marcando o terceiro gol xa co tempo cumplido, ademáis de ter que lamentar a expulsión de Vitti no minuto 81. O Arenteiro adiantárase cun autogol do Atios na primeira parte.

Agora, unha vez que a liga baixou o seu telón, toca pensar na Copa e na SD Bande, que chegará a Espiñedo o próximo domingo dia 29 para xogar o partido de semifinais, a partir das 6 da tarde.