O Arenteiro conquista Barraña

20, Xaneiro 2019

Os verdes conseguiron un importante triunfo no campo do Boiro, ao que derrotaron por 1-3, tras adiantarse os locais cun gol de Changui, Hugo Sanmartín por dúas veces e Carlos de Dios, voltearon o marcador.

E eso que o Arenteiro entrou moi mal no partido, o que propiciou un inicio no que as ocasións se sucederían ante a portería de Rui Santos, pero tras marcar o mítico Changui aos 12 minutos, o Arenteiro tivo a fortuna de empatar no primeiro disparo entre os 3 paus, e chegar ao descanso con táboas no marcador tras unha primeira parte con pouca historia, e na que sobraron as reiterdas mofas dun sector do público para Hugo Sanmartín, un dos xogadores que a tempada pasada denunciou ao Boiro por impagos.

E sería precisamente Hugo Sanmartín o que no minuto 61 fabricou o segundo gol noutra enorme acción persoal, seguida dunha celebración que axitou ainda máis á bancada local. Nesta segunda parte o Arenteiro foi superior e merecedor dunha victoria que certificou xa co tempo cumplido cun terceiro gol, obra de Carlos de Dios.

Crónica do partido en" La Voz de Galicia":

O CD Arenteiro-CD Choco do próximo domingo xogaráse na Regueiriña de Barbantes

motivo son as obras que se levaron a cabo no terreo de xogo de Espiñedo, coincidindo co parón navideño, pero que complicaron as xeadas das primeiras semanas do ano. A RFGF autorizou a celebración do partido no campo da Regueiriña de Barbantes, onde terá lugar a partir das 16:30 horas deste próximo domingo dia 27 de Xaneiro.