O Arenteiro consigue os 3 puntos tras vencer no campo do Polígono, 2-3.

4, Setembro 2016

Moita calor, pouco fútbol, errática árbitraxe e bo resultado para o Arenteiro, éste é o resume do visto na segunda xornada da Preferente Galicia no Estadio Antonio González Blanco, no Poligono Industrial de San Cibrao das Viñas.

O mellor do partido, acaso o único reseñable, foi a primeira media hora do Arenteiro, o único equipo que se propuxo xogar ao fútbol, o que se traducíu nun 0-2 no marcador tras os goles de Carlos de Dios (Minuto 17) e Dani Arbo (Minuto,24). A partir de ahí, os verdes relaxaronse, e no único tiro a portería do equipo local, xa no minuto 44 chegou 0 1-2, no lanzamento dunha falta dende 40 metros que sorprendeu por alto a Israel, un chisco fora da portería.

A segunda parte sobrou por ambos bandos, aínda que o Arenteiro ampliaba a ventaxa cunha gran xogada de Estebán pola banda que culminaba Varandela, no minuto 82.

Pero a xogada polémica da tarde aínda se reservaba para o minuto 90. Tras unha clarísima falta sobre o porteiro Israel, que o árbitro non pita, o auxiliar da banda sinala penalti por unha presunta falta de Dani Arbo sobre un dianteiro do Polígono. E asi chega o 2-3 definitivo.

CD Arenteiro: Israel, Maxi, Padrón, Arbo, Vilachá, Cuquejo, Dafonte, Dani Chimpín (Bardelás, m.81), Saúl (Esteban, m. 58), Dani Vázquez (Varandela, m. 57) e Carlos de Dios (Rubén Arce, m. 89).